| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
baricticus zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 15, 2006 9:17 am Mesaj konusu: zardanadamın ismi nerden geliyor? |
|
|
arkadaşlar belki sitede yazıyordu ama bulamadım bi türlü bu ad nerden geliyor-ki bence çok orjinal bir ad- bilen varsa sevinirim herkese iyi günler:) _________________ valla sankim böle biraz eşek gibim ama sankim at öküz gibidir böle... |
|
| Başa dön |
|
 |
muslumerkasap zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 15, 2006 11:27 am Mesaj konusu: burada mevcut |
|
|
http://www.zardanadam.com/modules.php?name=News&file=article&sid=18
Zardanadam ismini nasıl koydunuz?
Tolga: Etrafımızdaki herkeste şeffaflığı çağrıştıran bir isim oldu. Biz bu amaçla koymuştuk zaten. Ama bazılarına tavla zarını, kumar ruhunu da çağrıştırdı... En çok önemsediğimiz şey, herhangi bir anlamı olmayan, içini yaptığımız müzikle, tavrımızla, duruşumuzla doldurabileceğimiz bir kavram: Zardanadam dendiğinde akla biz gelelim! Onun anlamı biz olalım! Zardanadam'ı çok bilinçli seçmedik, biraz aceleye geldi, ama sonradan kendimiz anlamlar yükledik ve ismimizi sevmeye başladık. Çoğumuz içi dışı bir, naif, içi gözüken, zar gibi bir adamı düşünüyorduk.
Paşa: Bir konserimizi seyreden bir arkadaşımız, ismimizi tavla zarıyla bağdaştırarak bir çizim gönderdi. Grubun altı kişi olması, bir zarda da altı yüzün bulunması, bu yoruma elverişli. Zar, bir şans ve risk unsuru. Bizim hayatımızda da riske, şansa dayalı çok dönemlerimiz oldu. _________________ I Love Rock'n Roll |
|
| Başa dön |
|
 |
baricticus zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 15, 2006 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler bilgilendirmen için:) _________________ valla sankim böle biraz eşek gibim ama sankim at öküz gibidir böle... |
|
| Başa dön |
|
 |
muslumerkasap zardanüye

|
Tarih: Çrş Ksm 15, 2006 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim tesadüf oldu ben de geçenler de okumuştum  _________________ I Love Rock'n Roll |
|
| Başa dön |
|
 |
REji zardanüye

|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 12:42 pm Mesaj konusu: Re: burada mevcut |
|
|
| muslumerkasap demiş ki: | http://www.zardanadam.com/modules.php?name=News&file=article&sid=18
Zardanadam ismini nasıl koydunuz?
Tolga: Etrafımızdaki herkeste şeffaflığı çağrıştıran bir isim oldu. Biz bu amaçla koymuştuk zaten. Ama bazılarına tavla zarını, kumar ruhunu da çağrıştırdı... En çok önemsediğimiz şey, herhangi bir anlamı olmayan, içini yaptığımız müzikle, tavrımızla, duruşumuzla doldurabileceğimiz bir kavram: Zardanadam dendiğinde akla biz gelelim! Onun anlamı biz olalım! Zardanadam'ı çok bilinçli seçmedik, biraz aceleye geldi, ama sonradan kendimiz anlamlar yükledik ve ismimizi sevmeye başladık. Çoğumuz içi dışı bir, naif, içi gözüken, zar gibi bir adamı düşünüyorduk.
Paşa: Bir konserimizi seyreden bir arkadaşımız, ismimizi tavla zarıyla bağdaştırarak bir çizim gönderdi. Grubun altı kişi olması, bir zarda da altı yüzün bulunması, bu yoruma elverişli. Zar, bir şans ve risk unsuru. Bizim hayatımızda da riske, şansa dayalı çok dönemlerimiz oldu. | ya ben bu sıteyı tv de gormustum sonra gırıyım bakıyımnasıl bısey dedım hem cd verıyolarmıs kndı adlarına dıye merak ıste uyandı neyse gırıyorum gırıyorumcıkmıyo baktım meger ben dardanadam anlamısım sonra bı yerde gordumsısı hemen uye oldum |
|
| Başa dön |
|
 |
eerrddeemm zardanüye

Kayıt: Oct 20, 2006 Mesajlar: 130 Nerden: cehennemin dibinden
|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben böyle bi başlık açmıştım bende mrk ediom |
|
| Başa dön |
|
 |
sule zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 5:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay bee!!! zardanadam isminin nerden geldiğini bilmiyodum..benim için de iyi oldu...saolunn...  |
|
| Başa dön |
|
 |
SiMeTRi zardanüye

|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 5:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pekiştirmiş oldum saol7n... |
|
| Başa dön |
|
 |
fleur-de-lis zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 10, 2006 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
efet, zark riski çağrıştırıyor
ve albümü bu şekilde piyasaya sürmek de risk! (: |
|
| Başa dön |
|
 |
miss_phelps zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 10, 2006 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ama zar diince direkt tavla zarı geli benm aklıma ama bööle de gayet hoş bence |
|
| Başa dön |
|
 |
fleur-de-lis zardanüye

|
Tarih: Pzr Arl 10, 2006 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bnm aklıma ilk önce hepten şu ince tül şeklindeki zar gelmişti =)) |
|
| Başa dön |
|
 |
CedRiC zardanüye

![]()
|
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten de çok iyi düşünülmüş..süper olmuş... _________________ <u><strong>Bu yuzun arkasında saklıdır baska bir BEN..!<br /></strong></u> |
|
| Başa dön |
|
 |
mrv zardanüye

|
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| çok farklı süper bi isim benceeee..... |
|
| Başa dön |
|
 |
ashopiss zardanüye

Kayıt: Sep 16, 2007 Mesajlar: 3 Nerden: ordan burdan şurdan..
|
Tarih: Pzr Eyl 16, 2007 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben ilk bir arkadaştan duymuştum.. indir çok iyi grup dedi sırf adını beğendiğim için bakayım dedim.. (: gerçekten çok orjinal bir isim.. eğer ismi böyleyse şarkıları kim bilir nasıldır dedim ve gerçektende şarkılarda isimleri gibi orjinal.. ve taaa o zamanlardan beri bıkmadan usanmadan dinleyebildiğim bir grup haline geldi zardanadam (: |
|
| Başa dön |
|
 |
vampiria zardanüye

|
Tarih: Pzr Ekm 07, 2007 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence isim gayet yaratıcı olmuş kutlarım yani kimden geldiyse bu fikir ayrıca ben daha yeni ögrendim açıklayan arkadasa paylaşımı için  |
|
| Başa dön |
|
 |
|