| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Sal Ağu 08, 2006 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
t-shirt olsun t-shirt!! kış da gelse olsun.... boazlımın üzerine geçirir yine giyerim yine giyerim....  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
tatile gittim geldim hala bu konuda hiçbir gelişme katedilmediğini gördüm.yazık günah (= bu tişörtler barışarock'a kadar basılmazsa grup elemanlarını rehin alırım sadece bana çalarlar lütfen ciddi adımlar atalım artık ! |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| koskas demiş ki: | tatile gittim geldim hala bu konuda hiçbir gelişme katedilmediğini gördüm.yazık günah (= bu tişörtler barışarock'a kadar basılmazsa grup elemanlarını rehin alırım sadece bana çalarlar lütfen ciddi adımlar atalım artık ! |
sen rehin alırken de biizm elimiz armut toplar  _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
numb_stan zardanüye

![]()
|
Tarih: Sal Ağu 15, 2006 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| yahu bi tişört işinde bayaa bi geç kalınmış artık ya...kazak olayına el atılması gerek diye düşünüyorum..tişörtler barışarock a da yetişmez artık zaten |
|
| Başa dön |
|
 |
MooNinN zardanüye

|
Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| koskas demiş ki: | tatile gittim geldim hala bu konuda hiçbir gelişme katedilmediğini gördüm.yazık günah (= bu tişörtler barışarock'a kadar basılmazsa grup elemanlarını rehin alırım sadece bana çalarlar lütfen ciddi adımlar atalım artık ! |
hiçbir gelişme olmadı demek bu iiş için uğrasanlara saygısızlık olur. yaklaşık iki hafta önce tasarım yapabilenlerin bu iş için uğraşmaları söylendi. Lord_Of_Darkness 2-3 tane tasarım sundu (bkz. tisortler) forumdakilerde bunlarla ilgili yorumlar yaptılar. zardanüyelerin fikirlerine ve fiyata göre farklı tasarımlar oluştu. bence bütün bunlar 'hiçbir gelişme katedilmemiş' denmeyi hakketmiyor. bu konuda becerileri olan arkadaşlar lütfen tasarımlarını sitede göstersin veya oluşan tasarımlara yorumlar yapsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
sinistral zardanüye

|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 1:28 am Mesaj konusu: guzel hayaller |
|
|
| guzel hayaller |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| MooNinN demiş ki: | | koskas demiş ki: | tatile gittim geldim hala bu konuda hiçbir gelişme katedilmediğini gördüm.yazık günah (= bu tişörtler barışarock'a kadar basılmazsa grup elemanlarını rehin alırım sadece bana çalarlar lütfen ciddi adımlar atalım artık ! |
hiçbir gelişme olmadı demek bu iiş için uğrasanlara saygısızlık olur. yaklaşık iki hafta önce tasarım yapabilenlerin bu iş için uğraşmaları söylendi. Lord_Of_Darkness 2-3 tane tasarım sundu (bkz. tisortler) forumdakilerde bunlarla ilgili yorumlar yaptılar. zardanüyelerin fikirlerine ve fiyata göre farklı tasarımlar oluştu. bence bütün bunlar 'hiçbir gelişme katedilmemiş' denmeyi hakketmiyor. bu konuda becerileri olan arkadaşlar lütfen tasarımlarını sitede göstersin veya oluşan tasarımlara yorumlar yapsın. |
gelişme illaki olmuştur ama forumda hiçbişey göremedim ben.yani ilerleyememizin anlamı ne?modeller sunulmuş,bi de anket yapılsa tamamdır işte barışarock'a bile yetişmeyecek bu gidişle |
|
| Başa dön |
|
 |
lord_of_darkness zardanüye

|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadasım tasarımlar yapıldı...içimi dokmeliyim bolumunden bakabilirsin basıma gecilecek yakında ayrıca ben kışında tisort giyorum ve bi cok kişide giyiyor eminim sen swit istersen özel bastırırsın  _________________ Ekim ayı geçti...zardanadam doğdu kaç yaşına geldi...artık hatırlayan yok...Hepsi Hepsi Hayat Ne de olsa... |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 10:13 am Mesaj konusu: |
|
|
çizdiğin modelden kullanmamıza izin verirsen ben kendi yaptığım bi swit kazak karışımı bişiyim var ona bastırırm ozman. tabi ayrıca tişörtte alıcam  _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 19, 2006 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
eeeeeeeee??? noldu bizim t-shirtler?? yoksa kazaklar mı demeliydim?? =)) _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
koskas zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 19, 2006 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ucrubralta demiş ki: | | eeeeeeeee??? noldu bizim t-shirtler?? yoksa kazaklar mı demeliydim?? =)) |
yalan oldu ama isyankar gençlik bunun üstesinden gelecek merak etme (= |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 19, 2006 8:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
ehe ben geldim kendi adıma darısı sizin başınıza  _________________ tosbaaayım ve converse(!) giyiyorum flütüm de iyi sanırım mutluyum...gitsekte bitse,bitsede gitsek...
y4s2_3d10 |
|
| Başa dön |
|
 |
ucrubralta zardanüye

|
Tarih: Sal Eyl 19, 2006 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
yalan olmasın be ya...  _________________ <div>İnsan hep umut eder, biliyorsun bunu!!! Ne olursa olsun YAŞAMAYA MECBURSUN!!... </div> |
|
| Başa dön |
|
 |
tolgaorhon zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha yalan olmadi, ama ben yalan oldum. Albumun baskisi ve bir takim baska islerle bogusmaktayiz. Sirasi gelecek elbet.  _________________ Sevgi bazen bir öpücükte, bazen de bir damla gözyaşındadır
/* You are not expected to understand this */ |
|
| Başa dön |
|
 |
anjeliktim zardanüye

|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
tolga abi aman deyim bırak tişötrler bi süre daha yalan olsun sen yalan olursan halimin ne haldir yoksa  |
|
| Başa dön |
|
 |
|